Salta al contenido principal
FCEFyN Virtual
  • Página Principal
  • Cursos
    Mis Cursos Todos los cursos
  • Asistencia
    Espacio Docente Portal de Servicios
  • Materiales
    Libros Videos
  • Accesos
    Guarani FCEFyN UNC
  • Más
En este momento está usando el acceso para invitados
Acceder
FCEFyN Virtual
Página Principal Cursos Colapsar Expandir
Mis Cursos Todos los cursos
Asistencia Colapsar Expandir
Espacio Docente Portal de Servicios
Materiales Colapsar Expandir
Libros Videos
Accesos Colapsar Expandir
Guarani FCEFyN UNC
Expandir todo Colapsar todo
  1. 6235
  2. Semana 2 - 12/08/2024
  3. Bibliografía - Material de Estudio - Evaluación Sensorial de los Alimentos

Bibliografía - Material de Estudio - Evaluación Sensorial de los Alimentos

Requisitos de finalización
    • 2011 - Sensory characterisation and oxidative stability of walnut oil.pdf 2011 - Sensory characterisation and oxidative stability of walnut oil.pdf
    • 2012 - Matching Changes in Sensory Evaluation with Physical and Chemical Parameters.pdf 2012 - Matching Changes in Sensory Evaluation with Physical and Chemical Parameters.pdf
    • 2017_Effect of defatted almond flour on cooking, chemical and sensorial properties of gluten free pasta.pdf 2017_Effect of defatted almond flour on cooking, chemical and sensorial properties of gluten free pasta.pdf
    • 2017_The use of Nannochloropsis sp. as a source of omega-3 fatty acids....pdf 2017_The use of Nannochloropsis sp. as a source of omega-3 fatty acids....pdf
    • 2018_Effects on bread and oil quality after funcionalization with microencapsulated chia oil.pdf 2018_Effects on bread and oil quality after funcionalization with microencapsulated chia oil.pdf
    • 2020_Defatted chia flour as functional ingredient in sweet cookies. How do.....pdf 2020_Defatted chia flour as functional ingredient in sweet cookies. How do.....pdf
    • 2021_Compositional characteristics, texture, shelf‐life and sensory quality of snack crackers produced from non‐traditional ingredients.pdf 2021_Compositional characteristics, texture, shelf‐life and sensory quality of snack crackers produced from non‐traditional ingredients.pdf
    • 2022_Novel cookie formulation with defatted sesame flour....pdf 2022_Novel cookie formulation with defatted sesame flour....pdf
    • Libro - Anzaldúa-Morales - La evaluación sensorial de los Alimentos en la teoría y la práctica.pdf Libro - Anzaldúa-Morales - La evaluación sensorial de los Alimentos en la teoría y la práctica.pdf
    • Libro - Sensory Testing Methods.pdf Libro - Sensory Testing Methods.pdf
    • Review-Beer Quality Evaluation. A Sensory Aspect.pdf Review-Beer Quality Evaluation. A Sensory Aspect.pdf
En este momento está usando el acceso para invitados (Acceder)
Resumen de retención de datos
Descargar la app para dispositivos móviles
Desarrollado por Moodle